POPUSTI NA NAKUP IN POŠTNINO

Popusti se ne kombinirajo in seštevajo (npr., če kupite nekaj za znesek 101 EUR, je stopnja popusta 10%, in ne 15% za nakup nad 50 EUR in še nakup nad 100 EUR skupaj). Prav tako se ti popusti ne seštevajo in kombinirajo z drugimi avtomatskimi in/ali sistemskimi popusti. Ti popusti ne veljajo v času znižanja cen (razprodaj, odprodaj ipd.), razen v kolikor je to izrecno objavljeno.

Pomembno: v kolikor razpolagate s kodo za popust, ki vam jo da spletna trgovina, pri tem pa je ta popust večji od drugih veljavnih sistemskih popustov, ki bi vam pripadli, se upošteva le ta največji popust, ostali manjši pa se ne prištevajo oziroma seštevajo. Primer: kupite artikel za 51€ in uveljavite kodo za popust za 10%, katero vam je ponudil sistem. V tem primeru vam ne pripada še 5% popust za nakup nad 50€. 

Sistemski popusti (ponudbe avtomatskih popustov pred nakupi, med nakupi) se lahko kombinirajo le s fizičnimi popusti (znižanimi cenami).

Kod za popuste, pridobljenih v spletni trgovini, ni mogoče uveljavljati v fizični trgovini.

Posebej glede količinskih popustov:

količinski popusti v naši spletni trgovini so: Količinski popusti za več kosov: 10% popusta za naročilo dveh kosov naramnic, 15% popusta za naročilo 3-4 kosov naramnic ter 20% popusta za naročilo 5 ali več kosov naramnic. Popust se obračuna avtomatsko ob dodajanju v košarico. Pogoj za veljavnost popusta je, da kupec obdrži celotno kupljeno količino blaga. V kolikor kupec po nakupu večje količine blaga del blaga vrne in zahteva vračilo kupnine, se mu kupnina vrne ob upoštevanju dejanskega popusta, do katerega je upravičen (primer: v primeru nakupa 5 kosov blaga ter vračilu 4 kosov je kupec upravičenu do 0% popusta - kupnina se mu vrne tako, da se mu nakaže znesek vrednosti vrnjenega blaga s popustom po izdani fakturi, od katerega se odšteje vrednost kosa, ki ga je obdržal, po redni ceni brez popusta). Kupec po elektronski pošti ob vračilu kupnine prejme dobropis.

Generalna pravila, obvestila in oznanila

Prodajalec v okviru svojega poslovanja preko te spletne trgovine nudi kupcem tudi redne popuste ali občasne popuste ob akcijah ali razprodajah. Popusti se ponujajo in koristijo pod pogoji iz tega teksta in/ali splošnih pogojev poslovanja.

Ob tem cenjene lovke in lovce na nagradne igre za brezplačnimi proizvodi ali mega popusti obveščamo, da v tej trgovini iz te moke ne bo kruha. Hvala, ker nas boste zaobšli.

Popusti se med seboj ne seštevajo, v kolikor ni to označeno pisno ali pa ni podana pisna privolitev prodajalca.

Občasni popusti

Občasni popusti so, vendar niso omejeni na: predsezonske early bird ponudbe, posezonske razprodaje, akcijske ponudbe posameznih segmentov izdelkov ali posameznih izdelkov, akcijske ponudbe novih izdelkov, prodaja zadnjih kosov posameznih artiklov. Ti popusti se oglašujejo preko kampanj z elektronsko pošto ter na družbenih omrežjih, kjer se vedno navede njihov obseg in časovno trajanje, artikli z znižano ceno pa so v spletni trgovini vedno označeni z redno prodajno ceno (ki je prikazana kot višja - prečrtana) in s ceno s popustom (ki je prikazana kot nižja cena). 

V izogib potrošniškemu nerazumevanju dodajamo, da ne praznujemo Ameriških praznikov (Black friday, cyber monday in njima podobnih trgovskih veseljačenj čez to ali ono lužo), v kolikor pa v s katerim od teh tujih popustnih obdobij sovpadajočem času ponudimo popust, ker ste se potrošniki tako navadili, to ni razprodaja po absurdnih cenah - kot v Ameriki, temveč gre za izreden popust na posamezne artikle ali cele kolekcije. Za razumevanje se zahvaljujemo.

V delu popustov na zadnje kose zaradi pretekle slabe volje potrošnikov (ker so nekateri menili, da gre za marketinški trik, in ne fizično dejstvo, da to dejansko so zadnji kosi) dodajamo, da to so zadnji kosi, in jih najmanj do nove sezone (npr. božični modni dodatki) ali celo nikoli več (v kolikor gre za opuščen program) ne boste mogli naročiti. Enako velja tudi, če pri kateremu od artiklov, ki se promocijsko prodaja s popustom, piše, da je zaloga omejena - potem je temu tudi dejansko tako in tega ne pišemo zato, ker imamo preveč časa in nikogar za kave piti ni blizu. Za razumevanje se zahvaljujemo.

Redni popusti

Redni popusti so tisti popusti ki jih sami ali potom umetne inteligence nudimo potrošnikom pred nakupom, ob nakupu ali po nakupu izdelka ali izdelkov.

Redni popusti obsegajo popuste od brezplačne poštnine za naročilo za nakup nad 20 EUR (velja za Slovenijo) oziroma 40 EUR (velja za Hrvaško), ter do 20% popusta na naslednji nakup ali nakup dodatnega izdelka. Popusti se obračunavajo avtomatsko ali z vnosom kode, ki jo prejmete v uporabo za vnovčenje popusta, med nakupom, pred naslednjim nakupom, po nakupu ali ob zaključku nakupa.

Ponudbe za popuste so lahko sistemsko časovno omejene in prenehajo z iztekom prikazanega časa veljavnosti ponudbe za popust v spletni trgovini. Po prenehanju ponudbe, vsakokratnega z njo povezanega popusta ni mogoče več koristiti.

Ti popusti se v času trajanja akcij s popustom izklopijo, saj se ne seštevajo, v kolikor v posameznih primerih ni določeno drugače.

Ti popusti so na voljo izključno našim naročnikom in tistim, ki to postanejo s prvim nakupom v spletni trgovini.

Za koriščenje teh popustov morate biti naročeni na naše e-novice in obvestila o akcijah in popustih. Od novice se lahko kadarkoli tudi odjavite.

Za informacije in pomoč smo dosegljivi preko elektronske pošte info@moskiinpol.si ali po telefonu 069965903 (pon-pet 10-13 ure, prej, kasneje, ob praznikih in koncih tedna ne zagotavljamo da se vam bomo lahko javili ali v kratkem času vrnili klic).

POSEBEJ GLEDE BREZPLAČNE POŠTNINE

V kolikor je na voljo pri nakupu opcija brezplačne poštnine, ta velja za nakupe nad vsotami, ki so predmet ponudbe (primer: nakup nad 20 EUR v Sloveniji oziroma 40 EUR na Hrvaškem dobi brezplačno poštnino). V kolikor kupec naknadno vrne vsaj del kupljenih izdelkov ter zahteva delno vračilo kupnine, ter pri tem končni znesek nakupa pade pod vrednost, pri kateri je upravičen do brezplačne poštnine, postane poštnina odplačna. Za poštnino se v primeru delnega vračila blaga, ko znesek kupnine z DDV pade pod znesek 20 EUR (40 EUR za Hrvaško), kupcu izda račun (poštnina po povzetju ali druge poštnine), znesek iz računa pa se obračuna tako, da se ga odšteje od vračila kupnine.

Popusti na poštnino ne veljajo za dropshipping artikle - skodelice, majice ipd iz sodelovanja s partnerjem GELATO.

POSEBEJ GLEDE DODATNIH POPUSTOV - NAKUPI DODATNIH IZDELKOV S POPUSTOM V OKVIRU PRVOTNEGA NAROČILA (UPSELL, CROSS SELL IN DOWNSELL PONUDBE)

V kolikor kupec pri nakupu ali ob zaključku nakupa (prvotno naročilo) uporabi dodatni sistemski popust za nakup enakega ali drugega izdelka, ter tega kupi (dodatno naročilo), mora prevzeti in plačati obe naročili. Dodatno naročilo je sestavni del prvotnega naročila z drugo dodeljeno evidenčno številko. V kolikor odkloni prevzem in plačilo prvotnega naročila, ima to za posledico tudi anulacijo dodatnega naročila. V kolikor pri nakupu enakih dodatnih izdelkov v okviru dodatnega naročila naknadno vrne blago ali del blaga in  zahteva refundacijo sredstev, mu pripada le refundacija plačane kupnine po ceni iz dodatnega naročila.