Pogosta vprašanja inu na njih odgovori

Dragi obiskovalci spletne trgovine. V tem delu vam predstavljamo odgovore na najpogosteje zastavljena vprašanja. 

V: ali je mogoče plačati po predračunu?

O: Ne.

————————

V: ali pri vas prodajate naramnice?

O: Ne. Obiskali ste prodajalno sendvičev z mortadelo s pistacijo, majonezo iz prvovrstnega kalabrijskega olivnega olja z jajci prostoživečih kokoši iz kraja Cariati ter prvovrstno francosko dijonsko gorčico, poleg te majoneze pa na tanko narezanih siciljanskih paradižnikov s temno balzamično redukcijo, vse v kot oblak rahli, vendar čudovito hrustljavi ciabatti. 

______________

V: ali mi lahko pošljete blago in plačam kasneje?

O: ali mi posodite avto in vam ga nekoč vrnem?

_______________

V: Rada bi naročila te naramnice rdeče zanima me če so v rdeči barvi ker na slikah so tudi v modri

O: Pregledali smo objavljene izdelke, ter ugotovili, da so rdeče naramnice na fotografijah rdeče barve. Modre so modre barve. Zelene so zelene. Kodrlajsaste so kodrlajsaste. Tako je že pojmovno nemogoče, da bi pri rdečih videli modre (vsaj mi jih nismo).

_______________

V: zakaj ste stornirali moje naročilo in nisem dobil/dobila naramnic?

O: ker ste izbrali osebni prevzem naramnic, niste pa jih ne prevzeli ne plačali. Pripominjam, da so se še na gorenjskem navadili, da brez nič ni nič.

______________

V: Naročila sem naramnice po povzetju, izbrala poštnino, vi pa ste stornirali moje naročilo in nisem dobil/dobila naramnic. Zakaj?

O: Izbrali ste pošiljanje s Pošto Slovenije za že plačane izdelke (kartica, apple pay, poštni golob ipd.). Za plačilo po povzetju se izbere poštnina Pošta Slovenije po povzetju. Pripominjam, da so se še na gorenjskem navadili, da brez nič ni nič.

______________

V: ali lahko rezerviram naramnice za 1 dan/ 3 dni / do drugega tedna / do ko bom našla čas da pridem?

O: Zaradi številnih oseb, ki niso prevzemale rezerviranih izdelkov, smo ob posvetovanju s svojim alter egom sklenili, da rezervacije sprejemamo le še ob cvetnih nedeljah pri naši farni cerkvi med nastopom bingljačev pod glavnim odrom.

______________

V: ali je mogoč osebni prevzem naramnic?

O: da, Zaloška 269, Ljubljana, prej pokličite na 069965903

————————

V: v koliko časa dostavite paket?

O: nikoli. Smo trgovina, ne dostavna služba. Dostavna služba ga večinoma dostavi v 1 do 3 delovnih dneh od prevzema pošiljke. O predaji pošiljke dostavni službi je kupec obveščen po elektronski pošti. Paket dostavni službi praviloma predamo v enem delovnem dnevu.

————————

 V: ali so naramnice po dolžini primerne za mojega osemletnega otroka?

O: da, za osemletnega ali 97-letnega (saj so leta tu tako pomembna kot vreme na Novi Kaledoniji), v kolikor po dolžini ustrezajo izmeri otroka od pasu do ramen. Za otroke so naramnice dolžine do 80 cm, za mlajše mladoletnike 80 do 100, za ostale (moški, ženske, tretji spoli) 100 ali več.

————————

V: ali so roza otroške naramnice primerne za mojega moža za na event?

O: da, v kolikor je liliputaner, ali pa je uspešno prestal trajno odstranitev najmanj polovice vrerenc, ter se je dolžini naramnic primerno znižal (čepenje ali krčenje v hrbtu in trebuhu ne pomaga, še vedno so prekratke).

————————
V: ali lahko dobim dodaten popust?

O: seveda. Ob cvetnih nedeljah pri naši farni cerkvi med nastopom bingljačev pod glavnim odrom.

————————

V: dobim brezplačno poštnino?

O: ob cvetnih nedeljah na prestopno leto v fizični trgovini. Ali ob lastnem prevzemu blaga.

————————

V: kdaj bom v času božičnih praznikov dobila paket?

O: Lažje bi vam povedal ceno Bitcoina na dan 21.09.2047, sicer pa je odvisno od dostavne službe, ki pa ima v tem času povečan obseg dela. 

————————